academie

Academia noastră oferă copiilor condiții excelente de antrenament, personal dedicat tinerilor sportivi și șansa de a deveni jucătorii profesioniști de mâine.

Folosim metodologie și tehnici de antrenament moderne, cu rezultate demonstrate în cluburi de prestigiu din țări cu tradiție îndelungată în descoperirea și antrenarea tinerilor talentați.

Despre Academie

În cadrul Academiei sunt echipe de U19, U17, U16, U15, U13, U11, U9, U8 și U7. Echipa U19 este pregătită de Antrenorul Dumitru Solomon, echipa U17 de Claudiu Moldovan, U16 de Florin Brătian, U15 de Radu Bulugea, U13 de Costel Hanc, U11 de Raul Drăghiță, U9 de Costel Hanc, U8 de Claudiu Moldovan, iar U7 de Florin Brătian. Deci sunt 9 echipe de băieți, la care mai putem adăuga cea de fete U15, aflată în formare.

Echipa de fete

Clubul Gaz Metan Mediaș va avea o echipă de fotbal feminin Under 15. În vederea constituirii acesteia, se organizează o selecție pentru fete născute în anii 2006, 2007 și 2008. Persoanele interesate pot trimite un e-mail la adresa office@csgazmetan.ro, cu numele, vârsta și o modalitate de contact. Echipa care se va forma va juca în Campionatul Naţional U15 feminin.

Înscrie-te!

Dacă îți place fotbalul, ai între 6-18 ani și îți dorești să faci parte din familia Gaz Metan, atunci îți oferim această șansă. Trimite-ne un mesaj cu câteva cuvinte despre tine și datele tale de contact, iar noi vom face restul.

Stiri & Articole

Parteneri

Vrei sa ajuti?

Ești fan al echipei? Dorești sa faci parte din comunitate? Crezi ca poți fi de ajutor?

Lasă-ne un mesaj despre aportul pe care îl poți aduce clubului și vom lua in curând legătura cu tine.

Hai sa facem lucruri incredibile împreună!