Gaz Metan joacă vineri, 15 octombrie, de la ora 20:30, pe teren propriu în compania echipei Dinamo București, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 12 a Casa Liga 1.

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze pentru această partidă, trebuie să trimită o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail alex.pintea@csgazmetan.ro, până joi, 14 octombrie, ora 20:30. Solicitarea trebuie să conțină numele jurnalistului, instituția media reprezentantă, tipul de acreditare (masa presei sau foto) și o copie după legitimația de presă. Lista cu jurnaliștii acreditați va fi anunțată joi seara după ora 21:00.

Toți reprezentanții presei care participă la meci trebuie să îndeplinească una dintre condițiile următoare:

  1. să fie vaccinați împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  2. să prezinte rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negative certificat al unui
    test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore
  3. să se afle în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2

În conformitate cu Protocolul de organizare la meciurilor oficiale, emis de Federația Română de Fotbal, precizăm faptul că se pot acorda maxim 20 acreditări la masa presei și 16 acreditări foto.

Anexa la Regulamentul Media

Proceduri desfășurare competiții