Încasările din bilete virtuale au fost donate unei familii din Mediaș.

Clubul Gaz Metan Mediaș a pus în vânzare înaintea partidei cu FCBS, prin intermediul bilete.ro, bilete virtuale în valoare de 10 lei. Totodată și-a propus ca toate încasările obținute să fie donate. Acest lucru s-a întâmplat astăzi, atunci când o familie cu trei copii din municipiul Mediaș a avut parte de o mică surpriză.

Suma de 1.000 lei, obținută din vânzarea biletelor virtuale, a fost donată de către Clubul Gaz Metan și le va fi de ajutor celor cinci membri ai familiei Ardelean. Doi dintre ei, Ciprian și Adrian, sunt mari pasionați de fotbal și visează ca într-o zi să joace la echipa mare a Gazului și să reprezinte România. De altfel, ei sunt deja componenți ai grupelor de copii și juniori ale clubului, la U13, respectiv U9. Fratele lor mai mic de-abia așteaptă să le calce pe urme, asta deși mai are puțin de așteptat.

Donația de astăzi nu ar fi fost posibilă fără voi, toți cei care ați contribuit prin achiziția unuia sau a mai multor bilete virtuale. Pentru asta vrem să vă mulțumim atât în numele clubului cât și a beneficiarilor donației.