Bilete la Gaz Metan Mediaș – Dinamo București.

Gaz Metan Mediaș joacă vineri, 15 octombrie, de la ora 20:30 cu Dinamo București, în etapa cu numărul 12 a noului sezon competițional. Biletele la acest meci se pun în vânzare joi în intervalul orar 17:00-19:00 și vineri începând cu ora 17:00, la casieria Stadionului Gaz Metan.

Prețul unui bilet este de 15 lei, intrare generală.

De asemenea, biletele pot fi deja achiziționate online, de pe BILETE.RO.

La meci pot participa doar persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanele care se află în perioada cuprinsă între zilele 15 și 180 ulterior confirmării infectării COVID-19. În condițiile ratei actuale a incidenței din municipiul Mediaș, este permisă participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a stadionului, cu asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane şi cu purtarea măştii de protecţie.

Federația Română de Fotbal a aprobat noul protocol medical prin decizie de Comitet de Urgență. Concret, a fost modificat Protocolul medical pentru desfășurarea competițiilor. Cea mai importantă modificare este cea referitoare la faptul că minorii nu mai sunt obligați să se testeze, fiind astfel exceptați de la regula testării, atât ca sportivi, cât și ca suporteri.