Debut cu dreptul în 2021 pentru Gaz Metan 2.

Echipa secundă a Gazului Metan a disputat vineri după-amiază primul meci oficial din 2021. Alb-negrii au întâlnit de la ora 15:00 la Copșa Mică, FC Hermannstadt 2 , într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 11 a Seriei a 7-a din Liga 3.

Gaz Metan a evoluat în formula Albert Popa, Ismail Kanda, Daniel Pop, Bogdan Jica (Căpitan), Tudor Oltean, Cristian Avram, Carlo Danciu, Dragoș Iancu, Gabriel Plumbuitu, Paul Costea și Luis Nițu.

Alb-negrii au controlat ostilitățile în teren, însă nu au găsit drumul spre gol în prima repriză încheiată cu scor alb. Lucrurile au mers în aceeași direcție și în repriza a doua, cu Gaz Metan la timona jocului. Golurile au venit în ultimul sfert de oră. Atacantul Alin Moldovan, jucător introdus după pauză a deschis scorul în minutul 75, iar apoi același jucător a făcut dubla peste doar trei minute și a stabilit scorul final al întâlnirii.

Nuno Claro, Antrenor Principal:

,,După o pauză de 4 luni, în care nu am avut meciuri oficiale, am întâlnit o echipă diferită față de meciul tur. De data aceasta la ei s-au regăsit și componenți ai primei echipe a lui Hermannstadt. Cu toate acestea, jucătorii noștri au arătat determinare, putere de luptă și o mentalitate de învingători. Noi am controlat meciul din primul până în ultimul minut, pe un teren foarte dificil, unde nu putem avea o circulație rapidă a mingii. Concluzionând, a fost o victorie meritată pe un fond bun de joc, deși am făcut și mici greșeli. Felicităm jucătorii pentru cele 3 puncte și determinare!”.