Echipa secundă a Gazului Metan a fost învinsă în deplasare de Viitorul Șelimbăr, scor 1-0.

Gaz Metan 2 a evoluat vineri după-amiază pe terenul liderului seriei a șaptea, Viitorul Șelimbăr. Tehnicianul Bruno Vienescu a trimis un prim unsprezece format din Albert Popa, Carlo Danciu, Bogdan Jica, Cristian Avram, Tudor Oltean, Nicholas Okoro, Yael Tiendrebeogo, Alexandru Socaci, Andrei Doda, Luis Nițu și Alin Moldovan.

Prima repriză a confruntării s-a încheiat cu scor alb, însă ambele formații au avut ocazii mari de gol. Actul secund a continuat în aceeași notă, cu un plus pentru formația gazdă care a avut mai multe ocazii de gol. Viitorul Șelimbăr a reușit să și concretizeze pe tabela de marcaj și a marcat golul de trei puncte în minutul 73. După o acțiune pe partea stângă, mingea a ajuns în careul mic al alb-negrilor de unde Andrei Roșu a trimis-o simplu în poartă.

Bruno Vienescu, Antrenor:
,,A fost un joc bun pentru noi. Viitorul Șelimbăr este o echipă cu identitate în joc, iar rezultatele bune pe care le-au avut în acest sezon cu siguranță nu sunt întâmplătoare, ci rezultatul muncii care se petrece la clubul lor. Ne-am dorit să învingem, dar la meciul acesta experiența și-a spus cuvântul, fiind un pic mai pragmatici decât noi. Meciul a fost echilibrat, cu un plus pentru echipa gazdă, fiind prima dată sezonul acesta când nu am reușit să ne creăm mai multe ocazii de gol decât adversarul. Consider că în ciuda înfrângerii am avut de câștigat, pentru că a fost genul de meci si de adversar care să ajute jucătorii noștri tineri să învețe, să crească, să câștige maturitate și experiență reală și utilă. E important ca ei să fie expuși la cât mai multe astfel de meciuri”.

Carlo Danciu, Mijlocaș:
,,În meciul de astazi am întâlnit o echipă bună pentru nivelul Ligii a 3-a, cu jucători mai exprimentați, iar din această cauză nu am reușit să plecăm măcar cu un punct câștigat. Urmează un nou meci important, pe care sunt convins că îl vom câștiga și ne vom asigura locul 2 în pauza de iarnă”.