Eșec la limită pentru Gaz Metan 2 în deplasarea cu Gilortul Târgu-Cărbunești.

Partida contând pentru prima etapă a returului campionatului Ligii a treia, s-a încheiat cu scorul de 2-1. Toate golurile au fost marcate în partea a doua a jocului. În prima repriză, gaziștii au ratat o lovitură de pedeapsă prin Paul Costea.

Primul 11 trimis în teren de Tehnicianul Bruno Vienescu în partida cu Gilortul Târgu-Cărbunești a fost format din Albert Popa, Andrei Capră, Cristian Avram, Bogdan Jica, Tudor Oltean, Alexandru Socaci, Sergiu Ciocan, Carlo Danciu, Paul Costea, Dragoș Iancu și Andrei Nițu.

După o primă parte cu ocazii mari, Gaz Metan a avut șansa de a intra în avantaj la cabine. Paul Costea a ratat însă o lovitură de pedeapsă cu cinci minute înainte de pauză. Formația gazdă a reușit apoi să deschidă scorul în minutul 58 prin Daniel Cocină. Același jucător a făcut apoi dubla peste alte nouă minute. Gaziștii au forțat revenirea, însă nu au reușit decât un singur gol. Raul Hăjmășan a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 82, iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-1. În urma acestui rezultat, Gaz Metan 2 încheie anul pe poziția a doua a clasamentului seriei a 7-a cu 17 puncte, la egalitate cu Gilortul Târgu-Cărbunești, dar cu un golaveraj mai bun.

Bruno Vienescu, Antrenor

,,A fost un meci cu mult dramatism. Am făcut un joc ofensiv bun, am reușit să ne creăm foarte multe situații clare de gol, din păcate ne-a lipsit concentrarea și luciditatea în fața porții. E frustrant să pleci cu mâna goala după un meci pe care l-ai dominat. Am luat două goluri din corner, pe două greșeli personale. Trebuie să tragem linie și să vedem ce trebuie îmbunătățit în jocul echipei. Avem o perioadă lungă până la reluarea campionatului pe care trebuie să o folosim eficient și să ajutăm jucătorii să reintre și să rămână în parametrii lor maximi. Perfecțiunea este probabil imposibil de obținut, dar urmărind perfecțiunea putem obține excelență”.

Albert Popa, Portar

,,A fost un meci dificil, pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe ale acestui campionat. Am reușit să ne creăm multe ocazii de gol, însă din păcate mingea nu a vrut să intre în poartă decât pe finalul meciului. În repriza a doua sunt de părere că am suferit pe faza defensivă, ca dovadă cele două goluri primite din fază fixă. Acesta este fotbalul, mai avem foarte mult de muncă, însă rămânem optimiști că la finalul campionatului putem fi printre echipele ce vor merge la barajul de promovare”.