Gaz Metan 2 a remizat în deplasare cu Minerul Costești, scor 1-1. Alb-negrii au ratat ocazii mari de gol și au avut un penalty clar neacordat.

Echipa secundă Gazului Metan a înregistrat un rezultat de egalitate în deplasarea disputată în compania formației Minerul Costești. Partida care a avut loc marți după-amiază, una restantă, s-a încheiat cu scorul de 1-1, ambele goluri fiind marcate în repriza a doua.

Tehnicianul Bruno Vienescu a început jocul în formula Alexandru Uțiu, Sebastian Bîrsan, Daniel Pop, Bogdan Jica, Tudor Oltean, Yael Tiendrebeogo, Alexandru Socaci, Carlo Danciu, Alin Moldovan, Gabriel Plumbuitu și Mihai Mateș.

Primă repriză a fost una în care gaziștii au ratat mai multe ocazii clare de gol. Aceștia au continuat să domine și în partea a doua, iar contrar cursului jocului, formația gazdă a reușit să deschidă scorul în minutul 76 după reușita lui Ciprian Vlădoi. Gaz Metan a egalat peste alte șapte minute prin Tudor Negrea și putea să plece cu toate cele trei puncte de la Râmnicu Vâlcea, însă centralul întâlnirii a închis ochii la un fault clar comis asupra lui Mihai Mateș în careul de 16 metri cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc. Pentru Gaz Metan 2 urmează vineri o deplasare pe terenul liderului seriei a șaptea, Viitorul Șelimbăr.


Bruno Vienescu, Antrenor

,,Am pierdut 2 puncte importante împotriva unui adversar modest. Ne-am îngreunat singuri situația nereușind să deschidem scorul mai repede, irosind de-a lungul primelor 60 minute foarte multe situații bune de a marca. Golul a picat în poarta noastră din nefericire și ca și în jocurile recente, din momentul acela am avut din nou un munte de urcat. Am reușit să revenim pe tabelă, dar nu am mai avut destulă luciditate în fața porții în minutele de final pentru a câștiga partida, deși am avut probabil cel mai clar penalty al sezonului în minutele de final, la Mateș, care a ieșit după aceea fază cu un hematom uriaș.

Nu îmi place să comentez arbitrajul, dar astăzi am avut cea mai slab pregătită brigadă de arbitrii pe care eu am întâlnit-o în ultimii ani. Ne asumăm însă faptul că nu arbitrajul a fost motivul pentru care echipa nu a câștigat, vina este a mea și a jucătorilor, dar cu siguranță genul acesta de arbitraj nu face cinste Federației Romane de Fotbal, dacă ea își dorește să creeze un mediu în care jucători tineri precum cei de la Gaz Metan Mediaș să se poată dezvolta. De asemenea, trebuie să existe un respect minim pentru munca antrenorilor și a jucătorilor. Avem 2 zile la dispoziție să ne revenim fizic și psihic, iar la meciul cu Șelimbăr să fim într-o formă mai bună. E un meci pe care și băieții îl așteaptă cu nerăbdare, deoarece întâlnim liderul seriei, o echipă bine organizată cu jucători de calitate”.


Bogdan Jica, Fundaș

,,A fost destul de greu pentru unii dintre noi, pentru că am stat în izolare timp de 2 săptămâni, cu toate că acest lucru nu ar trebui să fie o scuză pentru că nu am câștigat. Trebuia să fim mai concentrați, să ne creăm mai multe ocazii de gol și să obținem cele trei puncte. Trebuie să trecem însă repede peste acest rezultat și să ne concentrăm pentru că ne așteaptă vineri un meci greu”.