Gaz Metan 2 a revenit de la 0-2 și a învins Cetate Deva.

Formația lui Bruno Vienescu a învins cu scorul de 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0. Pentru alb-negrii au marcat Mihai Mateș, Carlo Danciu și Bogdan Jica. Golul victoriei Gazului Metan a fost marcat din lovitură de pedeapsă în minutul 90.

Gaz Metan a început partida de vineri după-amiază contând pentru etapa cu numărul 6 a campionatului Ligii a treia în formula Alex Uțiu, Andrei Capră, Daniel Pop, Bogdan Jica, Andrei Doda, Dragoș Iancu, Sergiu Bîrză, Carlo Danciu, Denis Calo, Robert Țili și Raul Hăjmășan.

Cetate Deva a reușit să deschidă scorul în minutul 44 prin Claudiu Ghighilicea. Vizitatorii și-au dublat apoi avantajul la două minute de la reluarea jocului. Același Claudiu Ghighilicea a reușit dubla, iar formația sa a condus cu 2-0 pe tabela de marcaj. Formația lui Bruno Vienescu a întors scorul în mai puțin de douăzeci de minute. Mai întâi Mihai Mateș a redus din diferență în minutul 72, pentru ca în minutul 80, Carlo Danciu să egaleze la 2. Golul de trei puncte al formației medieșene a fost reușit de Bogdan Jica în minutul 90. Acesta a transformat cu siguranță o lovitură de pedeapsă și a adus victoria Gazului.