Gaz Metan 2 a spulberat Gilortul Târgu-Cărbunești, scor 6-0. Formația lui Bruno Vienescu este noul lider al seriei a 7-a.

Gaz Metan a învins fără drept de apel Gilortul Târgu Cărbunești, scor 6-0, într-o partidă restantă din prima etapă de campionat, care a avut loc în această după-amiază la Copșa Mică. La pauză, formația lui Bruno Vienescu a condus cu scorul de 2-0, după reușitele lui Robert Țili și Yael Tiendrebeogo. În actul secund, gaziștii au mai marcat de patru ori prin Alin Moldovan, Mihai Mateș, Carlo Danciu și Raul Hăjmășan. În urma acestui succes, Gaz Metan 2 a urcat pe prima poziție a clasamentului seriei a șaptea din Liga a treia.

Gaz Metan 2 a început partida cu Gilortul Târgu Cărbunești, una disputată pe o vreme complet nefavorabilă, în formula Albert Popa, Andrei Capră, Bogdan Jica, Daniel Pop, Alexandru Socaci, George Pătulea, Yael Tiendrebeogo, Alin Moldovan, Carlo Danciu, Robert Țili și Raul Hăjmășan.

Robert Țili a deschis scorul în minutul 12 pentru gaziști, iar Yael Tiendrebeogo a dublat avantajul gazdelor peste alte nouă minute. 2-0 pentru Gaz Metan a fost și scorul pauzei. La trei minute de la reluarea jocului, Alin Moldovan a dus scorul la 3-0 pentru formația sa, pentru ca Mihai Mateș să înscrie și el în minutul 56 pentru 4-0. Ultimele două goluri ale partidei au fost reușite de Carlo Danciu în minutul 64, respectiv Raul Hăjmășan în minutul 78.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan a urcat pe prima poziție a clasamentului seriei a șaptea, cu 9 puncte din tot atâtea posibile și un golaveraj de 14-1. În etapa următoare, alb-negrii vor întâlni la sfârșitul acestei săptămâni în deplasare Măgura Cisnădie, echipă care are de asemenea trei victorii în primele trei etape, dar un golaveraj inferior.

Bruno Vienescu, Antrenor: Vremea nefavorabilă a făcut ca jocul să fie mai puțin ofertant decât am fi vrut, dar a fost un test de maturitate pentru băieți, împotriva unui adversar bun, cu un stil de joc bine conturat. Mă bucur că echipa a arătat caracter și am păstrat cele 3 puncte. Mai este mult de muncă raportat la obiectivele lor individuale și raportat la ce ne propunem ca echipă, ca model de joc, dar suntem pe drumul cel bun. Este important ca jucătorii să rămână ancorați în realitate, ca să se poată bucura și după meciurile care urmează.