Gaz Metan a fost învinsă de CFR Cluj, scor 1-0.

Gaz Metan a fost învinsă la limită, scor 1-0, de CFR Cluj, într-o partidă disputată duminică seara la Mediaș contând pentru etapa cu numărul 24 a Ligii întâi. Singurul gol al partidei a fost marcat cu un sfert de oră înainte de finalul jocului de către Bilel Omrani, al cărui șut a fost deviat de Ondrej Baco și a intrat în poartă. În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne cu 28 de puncte, iar șansele la un loc de play-off devin tot mai mici.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

CFR Cluj a avut prima ocazie a partidei de la Mediaș în minutul 8, atunci când portarul Alexandru Buzbuchi a avut o intervenție excelentă la șutul lui Ciprian Deac de la circa 11 metri. În minutul 22, șutul lui Alexandru Chipciu a trecut pe lângă poarta Gazului, iar peste alte patru minute, Alexandru Buzbuchi a respins și șutul lui Valentin Costache din afara careului de 16 metri. În minutul 34, portarul alb-negrilor a avut o dublă intervenție mai întâi la șutul lui Valentin Costache, iar apoi la lovitura de cap a lui Adrian Păun. Cu un minut înainte de pauză, Alexandru Buzbuchi a reușit să își mențină poarta intactă și la șutul lui Alexandru Chipciu.

La cinci minute de la reluarea jocului, portarul Gazului a blocat șutul lui Alexandru Păun, iar peste alte șapte minute a fost pe fază și la șutul lui Mihai Bordeianu. În minutul 61, CFR a avut o dublă ocazie, dar Alexandru Buzbuchi a apărat șutul lui Păun și reluarea cu capul a lui Vinicius. La cealaltă poartă, Nasser Chamed a șutat în minutul 67 pe direcția lui Cristian Bălgrădean, iar portarul CFR-ului a reținut mingea.

În minutul 75, Bilel Omrani a reușit singurul gol al confruntării cu un șut din interiorul careului de 16 metri, care a fost deviat de Ondrej Baco și a intrat în poartă.

MOMENTUL CHEIE

Reușita norocoasă a lui Bilel Omrani din minutul 75 a stabilit destinația celor trei puncte puse în joc.

UNDE SUNTEM

În urma acestui rezultat, Gaz Metan a rămas cu 28 puncte și a coborât pe poziția a 11-a a clasamentului.

CE URMEAZĂ

Pentru Gaz Metan urmează o nouă partidă pe teren propriu, sâmbătă, 27 februarie, de la ora 12:30 în compania formației UTA Arad.

REZUMATUL PARTIDEI

DECLARAȚIILE TEHNICIANULUI MIHAI TEJA