Gaz Metan a fost învinsă de FC U Craiova 1948 în deplasare, scor 2-0.

Cele 2 goluri au fost marcate de olteni în debutul reprizei secunde și în finalul jocului prin Claudiu Bălan și Alexandru Raicea. Alb-negrii au avut câteva ocazii de gol, însă au cedat partida din etapa cu numărul 13 a campionatului Ligii întâi.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

FC U Craiova 1948 a avut prima ocazie a partidei în minutul 6, atunci când Sekou Sidibe a ajuns la o minge centrată în careul de 16 metri, a trimis spre poartă, dar Octavian Vîlceanu a reușit să respingă mingea. Peste două minute, portarul Gazului Metan a fost la post la șutul de la distanță al lui Asamoah. Replica Gazului a venit în minutul 25 atunci când Răzvan Grădinaru a șutat de la distanță pe lângă poartă. În minutul 33, alb-negrii au avut o ocazie mare de a deschide scorul prin Ronaldo Deaconu. Acesta a pătruns în careul de 16 metri și a șutat la colțul scurt, însă portarul oltenilor s-a întins și a reușit să respingă în corner. În prelungirile primei reprize, Ronaldo Deaconu a centrat din partea dreaptă, Adama Sarr a trimis mingea cu capul, dar portarul Robert Popa a respins în corner. Formația gazdă a reușit să deschidă scorul la două minute de la reluarea jocului. După o lovitură de colț Adrian Bălan a scăpat din marcaj și a trimis mingea în poartă.

MOMENTUL CHEIE

Greșeala din defensiva Gazului care a dus la marcarea primului gol al oltenilor.

UNDE SUNTEM

În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne cu 11 puncte în clasament.

CE URMEAZĂ

Pentru Gaz Metan urmează partida din optimile Cupei României în compania formației Chindia Târgoviște. Aceasta este programată marți, 26 octombrie, de la ora 18:00 la Mediaș.

REZUMATUL PARTIDEI AICI