Gaz Metan a fost învinsă de FC Voluntari, scor 1-2.

Gaz Metan a pierdut cu scorul de 2-1 partida cu FC Voluntari și a ajuns la cinci eșecuri consecutive în campionat. Ilfovenii au deschis scorul la un sfert de oră după reluarea jocului prin Vadim Rață, alb-negrii au egalat prin Yuri Matias și au primit apoi din nou gol în finalul partidei. În urma acestui rezultat, criza se prelungește la Mediaș, iar echipa rămâne pe penultimul loc al clasamentului cu doar 4 puncte în 8 etape.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

Gaz Metan a avut prima ocazie în minutul 3 atunci când Adama Sarr a trimis mingea spre poartă după o centrare venită din partea dreaptă, dar portarul Mihai Popa a reținut mingea. În minutul 12, șutul lui Ionuț Briceag a trecut peste poarta apărată de Octavian Vîlceanu. Portarul Gazului a reținut apoi șutul lui Cristian Costin din minutul 29. Peste alte zece minute, lovitura de cap a lui Vlad Morar a trecut peste poarta Voluntariului.

Alb-negrii au avut și prima ocazie a reprizei secunde. În minutul 47, Ronaldo Deaconu a centrat din lovitură liberă, iar Yuri Matias a trimis puțin pe lângă poartă. Formația vizitatoare a deschis scorul în minutul 58. Cristian Costin l-a găsit în careul de 16 metri pe Vadim Rață iar acesta a reușit să înscrie. Gaz Metan a avut șansa egalării peste doar șase minute, însă portarul Voluntariului a reușit să respingă șutul lui Ronaldo Deaconu din interiorul careului de 16 metri. Egalarea a venit în minutul 73. Același Ronaldo Deaconu a centrat de pe partea stângă, iar Yuri Matias s-a înălțat și a trimis mingea în poartă cu capul. FC Voluntari a dat lovitura în minutul 81, atunci când Lukas Droppa a centrat din partea stângă iar Cristian Costin a înscris cu o lovitură de cap.

MOMENTUL CHEIE

Golul marcat în minutul 81 s-a dovedit decisiv în stabilirea învingătorului.

UNDE SUNTEM

În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne cu doar 4 puncte după 8 etape de campionat.

CE URMEAZĂ

Pentru formația noastră urmează partida din deplasare cu Rapid București, programată vineri, 17 septembrie, de la ora 21:00.

REZUMATUL PARTIDEI AICI

Foto: Alex Vereș