Gaz Metan a învins FC Voluntari prin dubla lui Ze Manuel.

Atacantul portughez a marcat ambele goluri ale formației sale în prima partidă din returul de campionat. În urma acestui rezultat, formația lui Jorge Costa a urcat provizoriu pe poziția a opta a clasamentului cu 19 puncte acumulate.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

FC Voluntari a fost periculoasă în minutul 7 atunci când Ionuț Stoica a fost aproape să profite de o nesincronizare în defensiva Gazului. Alb-negrii au avut prima șansă de a deschide scorul în minutul 8, atunci când Ricardo Valente nu a putut trimite în poartă din câțiva metri o centrare venită din partea dreaptă de la Romeo Roberto. Peste trei minute, șutul lui Simon Pambou din careul de 16 metri a fost respins în față de portarul Victor Rîmniceanu.

În minutul 34 șutul lui Nasser Chamed de la circa 10 metri a fost respins în corner de un apărător al oaspeților, iar apoi în minutul 42 același jucător a șutat de la 11-12 metri, iar mingea a fost deviată în corner de un jucător al Voluntariului. În prelungirile primei reprize șutul lui Romeo Roberto de la circa 25 metri a trecut peste poarta adversă, iar primul act s-a încheiat cu scor alb.

În minutul 51, Marius Briceag a șutat din afara careului de 16 metri, dar portarul Răzvan Pleșca a reușit să respingă mingea peste poartă.

Gaz Metan a reușit să deschidă scorul în minutul 70, atunci când Ze Manuel a șutat din interiorul careului la colțul lung, portarul Victor Rîmniceanu a atins mingea, dar nu a reușit să o oprească.

Peste doar trei minute, Ze Manuel a reușit dubla. Acesta a trimis mingea în poartă din câțiva metri, după o fază prelungită de atac a Gazului.

MOMENTUL CHEIE

Ze Manuel a fost omul decisiv pentru Gaz Metan în partida cu FC Voluntari. Acesta a reușit să deschidă scorul în minutul 70, iar apoi peste alte patru minute a reușit dubla.

UNDE SUNTEM

În urma acestui rezultat, Gaz Metan a acumulat 19 puncte și a urcat provizoriu pe poziția a opta a clasamentului Casa Liga 1.

CE URMEAZĂ

Pentru Gaz Metan urmează partida din deplasare cu FC Argeș, contând pentru etapa cu numărul 17 a Casa Liga 1. Meciul va avea loc duminică, 17 ianuarie, de la ora 16:45.