Gaz Metan a pierdut cu 3-0 partida cu Chindia Târgoviște.

Gaz Metan a pierdut ultima partidă oficială din acest sezon și cel mai probabil ultimul joc din istoria sa. A fost 1-0 pentru Chindia la pauza meciului, iar apoi formația gazdă a mai înscris de două ori în actul secund.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

Chindia Târgoviște a avut prima ocazie a partidei în minutul 4 atunci când Felix Mathaus nu a reușit să respingă o minge în careul de 16 metri, iar aceasta a fost prinsă în cele din urmă de Simion Bumbar. Peste șase minute, portarul Gazului a respins foarte bine de sub bară șutul trimis de Cristian Cherchez din marginea careului de 16 metri. Formația gazdă a reușit să deschidă scorul în minutul 18. Daniel Florea a reușit înscrie cu un șut de la aproximativ 11 metri.

După o jumătate de oră de joc, portarul Simion Bumbar a reușit să respingă bine în lateral șutul lui Marco Dulca. În minutul 41, același Marco Dulca a șutat peste poarta alb-negrilor.

Gaz Metan a avut șansa egalării la șapte minute de la reluarea jocului. Ramon Gașpar a scăpat singur cu portarul Cătălin Căbuz, a încercat o scăriță, dar mingea nu a găsit cadrul porții. În minutul 57, portarul Erik Grosz a reținut șutul lui Cristian Cherchez din marginea careului de 16 metri. Peste alte două minute formația gazdă și-a dublat avantajul pe tabela de marcaj. Marco Dulca a înscris cu un șut la colțul scurt din careul de 16 metri. În minutul 65, șutul lui Daniel Florea a lovit bara. În minutul 72, Paul Costea a primit o minge în marginea careului, a șutat cu latul însă portarul Chindiei a reținut mingea. La cealaltă poartă, Erik Grosz a reținut șutul lui Marco Dulca de la circa 20 metri. Scorul final a fost stabilit în minutul 83 de fostul gazist Nasser Chamed. Acesta l-a învins pe Erik Grosz cu un șut în forță la colțul lung.

MOMENTUL CHEIE

Primul gol marcat de Chindia a deschis drumul formației gazdă spre victorie.

UNDE SUNTEM

În urma acestui rezultat Gaz Metan a încheiat play-out-ul cu o înfrângere.

VEZI REZUMATUL PARTIDEI AICI