Gaz Metan a pierdut partida din deplasare cu Rapid, scor 8-0.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

Rapid putea primi penalty în minutul 4 atunci când Alexandru Ioniță a căzut în careul de 16 metri după o intervenție a portarului Simion Bumbar, însă centralul Iuliana Demetrescu a lăsat jocul să continue. Tabela s-a modificat pentru prima dată în minutul 12 atunci când Rareș Ilie a centrat în fața porții iar Jakub Vojtus a trimis mingea cu capul în poartă. Peste șapte minute, portarul Simion Bumbar a reușit să respingă lovitura de cap cu pământul trimisă de Dragoș Grigore. În minutul 22, lovitura de cap a lui Mattias Kait a lovit bara porții Gazului. În minutul 29, portarul Simion Bumbar a avut o intervenție foarte bună și a reușit să respingă în corner șutul lui Alexandru Ioniță. Rapid și-a dublat avantajul în minutul 37, atunci când Rareș Ilie a driblat în careul de 16 metri și a reușit să înscrie. Cu cinci minute înainte de pauză s-a făcut 3-0. După o greșeală în defensiva Gazului, mingea a ajuns la Jakub Vojtus, acesta i-a pasat lui Nicolae Carnat care a trimis mingea în poartă.

La patru minute de la reluarea jocului, Nicolae Carnat a reușit dubla. Acesta a trimis mingea în poartă după ce a fost găsit foarte bine în fața porții de Junior Morais. Imediat s-a făcut 5-0. Rareș Ilie a fost deschis în adâncime, a driblat tot ce a avut în cale și a trimis mingea în poartă. Formația gazdă a înscris golul 6 în minutul 66. Romario Moise, jucător intrat de puțin timp în teren a marcat cu un șut din prima de la marginea careului de 16 metri. Cu un sfert de oră înainte de finalul jocului, Alexandru Dandea a înscris cu capul după o centrare venită de la Rareș Ilie. Scorul final, 8-0 pentru Rapid, a fost stabilit de Junior Morais în prelungirile meciului, cu un șut la colțul scurt.

MOMENTUL CHEIE

Primul gol marcat a deschis drumul gazdelor spre victorie.

UNDE SUNTEM

În urma acestui rezultat Gaz Metan rămâne fără niciun punct reușit în play-out.

CE URMEAZĂ

Pentru Gaz Metan urmează partida de pe teren propriu cu Dinamo București, programată, vineri, 22 aprilie de la ora 20:30.