Gaz Metan a remizat la 0 cu Astra Giurgiu, în ultima partidă acasă din sezonul regulat.

Alb-negrii au făcut o primă repriză bună în care au lovit bara și au mai avut și alte ocazii de gol. De partea cealaltă, Astra a încheiat partida fără șut pe spațiul porții apărate de Răzvan Pleșca.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

Gaz Metan a avut o ocazie mare de a deschide scorul în minutul 34, atunci când Ze Manuel a șutat în bara din dreapta portarului Astrei. Peste un minut, Ronaldo Deaconu a centrat din corner iar Yuri Matias a trimis cu capul peste poarta lui David Lazar. În minutul 39, Ze Manuel a oprit o minge pentru Vlad Morar care a șutat din prima însă portarul Astrei a reușit să rețină în doi timpi.

În minutul 61, portarul Astrei a reținut lovitura de cap a lui Ionuț Larie. Formația vizitatoare a avut o singură fază periculoasă în careul Gazului în minutul 64, atunci când Gabriel de Moura a respins o minge din fața porții după un corner. Cu un minut înainte de finalul jocului, șutul lui Răzvan Trif de la mare distanță nu prins cadrul porții, iar partida s-a terminat fără gol marcat.

MOMENTUL CHEIE

În minutul 34, mingea șutată de Ze Manuel a lovit bara porții lui David Lazar. Partida s-a încheiat în cele din urmă fără gol marcat.

UNDE SUNTEM

În urma acestui rezultat, Gaz Metan a acumulat 30 de puncte și rămâne pe poziția a 13-a a clasamentului Ligii întâi.

CE URMEAZĂ

Pentru Gaz Metan urmează partida din deplasare cu Viitorul. Aceasta va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare la o dată care urmează să fie stabilită.

DECLARAȚIILE TEHNICIANULUI MIHAI TEJA