Gaz Metan 2 a învins Viitorul Dăești cu scorul de 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

Golurile formației pregătită de tehnicianul Bruno Vienescu au fost marcate de Alexandru Socaci din lovitură de pedeapsă, Robert Țili și Tudor Oltean. Golul care a adus cele trei puncte în tabăra Gazului Metan a fost marcat în ultimul minut din timpul regulamentar de joc. Cu exact două săptămâni în urmă, Gaz Metan a fost condusă cu 2-0 de Cetate Deva și a reușit să câștige cu 3-2. Și atunci, golul victoriei a fost marcat în minutul 90.

Gaz Metan 2 a jucat vineri după-amiază de la ora 15:00 în compania formației Viitorul Dăeiști, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 8 a campionatului Ligii a treia, seria a șaptea. Tehnicianul Bruno Vienescu a început în formula Alex Uțiu, Andrei Capră, George Ciobanu, Daniel Pop, Tudor Oltean, Yael Tiendrebeogo, Nicholas Okoro, Alexandru Socaci, Rareș Dogaru, Robert Țili și Daniel Nicula.

Viitorul Dăești a reușit să deschidă scorul în minutul 10 dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Florian Pîrvu. Gaziștii puteau egala în minutul 33 tot dintr-un penalty, însă lovitura executată de Robert Țili a fost apărată de portarul formației vizitatoare. În loc de 1-1 peste doar șase minute s-a făcut 2-0 după un gol marcat de Ciprian Talpoș cu un șut din marginea careului de 16 metri. Scorul pauzei, 1-2, a fost stabilit tot dintr-o lovitură de pedeapsă, transformată de Alexandru Socaci. Robert Țili și-a reluat revanșa pentru penalty-ul din prima repriză și a adus egalarea la două minute de de la reluarea jocului cu un șut din careul de 16 metri. În ultimul minut din timpul regulamentar de joc, Tudor Oltean a plecat cu mingea din jumătatea proprie, a ajuns până în careul advers și a reușit să înscrie golul victoriei cu un șut la colțul lung.

Bruno Vienescu, Antrenor:

,,A fost un meci desfășurat în condiții speciale. Din nefericire am fost afectați în ultima perioadă de cazurile de COVID și asta ne-a împiedicat să ne pregătim într-un mod optim. A trebuit să resetăm totul din punct de vedere fizic, riscul accidentarilor a crescut, dar încercăm să gestionăm situația pe cât de bine posibil și să continuăm seria rezultatelor pozitive. Este fantastic că am reușit din nou să revenim și să luăm toate punctele deși suntem probabil cea mai tânără echipă din serie. Băieții au avut atitudinea potrivită pe toata durata jocului indiferent de scor. Am avut sincer încredere că meciul ne este la discreție și avem calitatea să câștigăm cele 3 puncte chiar și când lucrurile mergeau într-o direcție nefavorabilă. Mai avem 3 deplasări grele până la pauza de iarnă, când sper să ne regăsim pe una din primele 2 poziții”.

Daniel Pop, Jucător Gaz Metan:

,,A fost un meci dificil, împotriva unui adversar cu experiență. Dificultatea a fost dată și de cazurile de COVID de la echipă, dar în momentele grele trebuie să arătăm că suntem caractere și avem forța să batem orice adversar. Bucuria este și mai mare pentru că am reușit să revenim de la 2-0, dar deja trebuie să ne gândim la meciul de marți, unde sperăm să reușim iar o victorie”.