Încă o înfrângere pentru Gaz Metan, 1-2 cu UTA Arad.

Gaz Metan a pierdut la limită, scor 1-2, partida cu UTA Arad. Alb-negrii au ajuns la trei eșecuri consecutive în campionat și au coborât pe poziția a 12-a a clasamentului Ligii întâi.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

UTA a reușit să deschidă scorul în secunda 47, atunci când Liviu Antal a profitat de o eroare în defensiva Gazului.

În minutul 12, arădenii au fost aproape de 2-0 la ocazia lui Adrian Petre. La cealaltă poartă în minutul 38, Bryan Alceus a reluat spectaculos din foarfecă, dar portarul Dragoș Balauru a prins în doi timpi. Gaz Metan a arătat o altă față în repriza a doua și a împins jocul în jumătatea arădenilor. Șutul lui Nasser Chamed a fost însă respins de Cristian Melinte în corner, iar Ricardo Valente nu a găsit poarta din careul de 16 metri.

Egalarea a venit în minutul 76, atunci când Yuri Matias a trimis mingea în poartă cu capul după o lovitură liberă bătută de Nasser Chamed.

În minutul 81, portarul Alexandru Buzbuchi a scăpat o minge după o lovitură de colț, Ondrej Baco a respins cu capul, șutul lui Buhăceanu a lovit un coechipier, mingea a ajuns apoi la Ioan Hora care a șutat și a înscris.


MOMENTUL CHEIE

Partida cu UTA a început practic de la 0-1 după gafa din defensiva Gazului care a dus la marcarea golului din secunda 47.

UNDE SUNTEM

În urma acestui rezultat, Gaz Metan a rămas cu 28 puncte și a coborât pe poziția a 12-a a clasamentului.

CE URMEAZĂ

Pentru Gaz Metan urmează partida din deplasare cu FCSB, programatată duminică, 7 martie, de la ora 20:30.